Caută
Close this search box.

Antena 3, RTV şi B1 TV au primit de la Dan Tudorache sute de mii de euro

antena 3

Centrul Cultural al Sectorului 1, desființat de Clotilde Armand, a plătit reclame de sute de mii de lei către Antena 3, RTV și B1Tv. “Bani publici pentru linșaje“, a comentat Armand. Potrivit datelor furnizate de primarul Sectorului 1, Antena 3 a beneficiat de 341.000 de lei, spune Mircea Marian, pentru Newsweek.

Potrivit datelor furnizate de Armand, Antena 3 a beneficiat de 341.000 de lei, de la RTV s-a cumpărat reclamă de 274.183 de lei, iar B1Tv a luat doar 35.868 de lei.

În document, nu figurează data difuzării acestor reclame.

“De ce am desființat Centrul Cultural al Sectorului 1 și l-am adus în aparatul de specialitate al primarului? Pentru că prin acest centru se spălau foarte mulți bani publici. În numele ”culturii”. Care cultură? Aia de partid. De exemplu: aruncau bani cu nemiluita televiziunilor de casă. Așa și-au făcut unii campania electorală. Folosind pretextul culturii.

Vă prezint în imaginea de mai jos câteva cifre de la un singur contract de publicitate mascată. Am promis că voi tăia această finanțare imorală și m-am ținut de cuvânt. Oprim risipa banilor publici.

P.S.: Voi publica curând toate contractele realizate dintre acest centru și toate publicațiile/televiziunile. Tot prin acest centru s-au plătit peste 7 milioane de lei pentru excursii.

P.P.S.: Când mai vedeți linșaje mediatice la adresa mea gândiți-vă la aceste cifre“, a scris primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri