Caută
Close this search box.

Arafat va ataca la ICCJ decizia de anulare a ordinului privind carantina în Timişoara

raed arafat

Raed Arafat a anunţat vineri seara că va ataca la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie decizia Curţii de Apel prin care ordinul semnat de el, privitor la instituirea carantinei pentru 72 de ore în Timişoara, a fost anulat.

„Nu este definitivă, încă nu este definitivă, mai avem Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, s-a mai întâmplat să fie ceva anulat la Curtea de Apel şi câştigat la Înalta Curte”, a declarat Raed Arafat, la Digi24.

Șeful DSU spune că va ataca decizia Curţii de Apel Bucureşti „fără nicio discuţie”.

„Motivul pentru care am luat decizia să semnez ordinul temporar, pentru că era un ordin cu limită clară, de 72 de ore, pentru a găsi o soluţie. Dacă nu se găsea soluţie, la 72 de ore înceta ordinul şi înceta orice carantină la Timişoara. Motivul pentru care l-am luat este pentru că era un lucru fără precedent, ca într-un Comitet pentru Situaţii de Urgenţă să se pună sub semnul întrebării şi să se forţeze chiar împotriva recomandării autorităţilor sanitare”, a mai spus Raed Arafat, la Digi 24.

Ordinul lui Raed Arafat de prelungire cu 72 de ore a carantinei în Timișoara și localitățile învecinate, anulat de instanță

Curtea de Apel București a anulat ordinul prin care șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a prelungit cu 72 de ore carantina în municipiul Timișoara și în patru localități din zona periurbană.

Cu toate acestea, decizia instanței vine prea târziu, în condițiile în care prelungirea cu 72 de ore a carantinei în Timișoara era valabilă pentru perioada 22- 24 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri