Caută
Close this search box.

Băieţel de 5 ani, bătut până la moarte de bonă. Abuzurile cumplite au fost surprinse de camerele de supraveghere

O tânără care se ocupa cu îngrijirea a doi minori a fost arestată şi acuzată de uciderea unui băieţel de numai 5 ani, după ce camerele de supraveghere au surprins-o în timp ce îl lovea în cap pentru că urinase în pantaloni.

Potrivit autorităţilor, Laurren J. Courtney, în vârstă de 22 de ani, îi avea în grijă pe Ryan Peralto și pe sora sa în data de 11 martie, în timp ce părinții lor erau la serviciu. Copilul a murit a doua zi după ce a suferit mai multe răni, inclusiv leziuni ale craniului, ficatului, splinei, intestinelor și creierului.

Kaiea Peralto a spus autorităților că a instalat camere de securitate la domiciliu, după ce fiica lui i-a dezvăluit că tânăra bonă l-ar fi bătut pe Ryan, fiul său. A verificat apoi imaginile de pe telefon, în timp ce era la muncă, în pauza de masă şi şi-a văzut fiul stând nemişcat pe canapea, în timp ce Courtney curăţa podeaua de lichid. Când a sunat-o, ea a spus că băiatul vărsase sânge.

Tatăl a părăsit locul de muncă, iar în drum spre casă s-a uitat mai bine la videoclip si a descoperit că femeia îi dăduse cu piciorul în cap copilului.

După ce a fost arestată, a spus autorităților că s-a supărat când Ryan a urinat în pantaloni; l-a împins și capul lui ar fi lovit podeaua, a mărturisit ea, potrivit Fox 5.

„(Courtney) a declarat că treaba cu urina este o problemă continuă și că este obosită să fie nevoită să facă curățenie după el de mai multe ori, săptămână după săptămână. Potrivit lui (Courtney), când Ryan s-a urinat astăzi, acesta a fost picătura care i-a umplut paharul şi care i-a declanșat furia” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Tânăra de 22 de ani a fost acuzată de crimă de gradul întâi şi de abuz asupra minorilor, urmând a fi chemată la prima înfăţişare în instanţă în data de 18 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri