Caută
Close this search box.

Bărbat împuşcat cu un pistol cu bile, după ce a intervenit într-un conflict de stradă, la Constanța

Un bărbat din Constanța a fost împușcat cu un pistol cu bile, în plină stradă, după ce a intervenit într-un conflict spontan iscat între mai mulți tineri.

Totul s-a întîmplat marți, 16 martie, la intersecţia străzilor Bravilor cu Luptători din municipiul Constanța. Poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că un bărbat ar fi fost împuşcat cu un pistol cu bile.

Polițiștii deplasaţi la faţa locului, au stabilit că incidentul a avut loc în urma unui conflict spontan între trei tineri. La un moment dat, când tatăl unuia dintre aceştia ar fi intervenit, un tânăr ar fi tras asupra bărbatului, de 45 de ani, cu un pistol airsoft cu bile.

Bărbatul rănit a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate.

Victima îşi rezervă dreptul de a depune plângere în termenul legal de 90 de zile.

Ancheta este în plină desfăşurare, poliţiştii Secţiei 4 continuând cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul şi a identificării persoanelor implicate, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri