Caută
Close this search box.

Bărbatul, care şi-a răpit bebelușul de 10 luni și a amenințat că îl ucide, a fost reţinut alături de un complice

Bărbatul din judeţul Galaţi care şi-a răpit propriul copil, în vârstă de 10 luni, dintr-un imobil din Bârlad, judeţul Vaslui, unde bebeluşul se afla cu mama, a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore, împreună cu un alt bărbat, de 54 de ani, suspectat că i-a fost complice. Cei doi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţia Judeţeană Vaslui a anunţat, joi, că doi bărbaţi din comuna Ghidigeni, judeţul Galaţi, în vârstă de 31, respectiv 54 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, în cazul răpirii bebeluşului de 10 luni.

Bărbatul de 31 de ani este cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare şi violenţă în familie, iar cel de 54 de ani este cercetat pentru complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal. În cursul zilei de joi, bărbaţii vor fi prezentaţi Judecătoriei Bârlad cu propunerea luării măsurii arestării preventive.

Bărbatul de 31 de ani este cercetat de poliţişti, după ce şi-a răpit propriul copil dintr-un imobil din Bârlad, judeţul Vaslui, unde bebeluşul de 10 luni se afla cu mama. A fost emisă alertă de ”Răpire copil”, iar la soluţionarea cazului au lucrat poliţişti din mai multe judeţe. Bărbatul şi copilul au fost găsiţi în Galaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri