Caută
Close this search box.

Bărbatul din Botoșani, care şi-a înjunghiat fratele geamăn, a fost arestat preventiv

Bărbatul care şi-a înjunghiat mortal fratele geamăn cu mai multe lovituri de cuţit a fost arestat preventiv, în baza unui mandat emis, miercuri, de magistraţii Tribunalului Botoşani, potrivit portalului instanţelor de judecată, portal.just.ro.

Conform Agerpres, mandatul de arestare preventivă sub acuzaţia de omor a fost emis pentru o perioadă de 30 de zile.

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani formulată în dosarul nr. 58/P/2021. În temeiul art.226 Cod procedură penală raportat la art.202 alin.1 şi 3, art.223 alin. 2 din Codul de procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului Avătămăniţei Cezar, în prezent aflat în stare de reţinere în Arestul IPJ Botoşani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor prev. şi ped. de art. 188 al. 1 Cod penal raportat la art. 199 al. 1 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, respectiv de la data de 10.03.2021 şi până la data de 8.04.2021, inclusiv„, a anunţat instanţa din Botoşani.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Unţeni, a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a ucis fratele geamăn cu mai multe lovituri de cuţit. Crima a avut loc pe fondul unei altercaţii între cei doi; unul dintre ei a luat un cuţit şi l-a înjunghiat de mai multe ori în gât şi în cap pe celălalt.

Evenimentul s-a produs în locuinţa în care cei doi fraţi locuiau împreună cu mama lor, o bătrână de 80 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri