Dan Barna a afirmat că atât Vlad Voiculescu, cât şi ceilalţi miniştri ai Alianţei USR PLUS se bucură de o susţinere „neechivocă şi foarte clară”, subliniind că ministrul Sănătăţii nu este „singurul coleg din Guvern care este atacat”.

„Vlad a venit cu un mandat de reformă pe care îl au toţi miniştrii cabinetului Cîţu şi evident că în sănătate, într-un sistem în care sunt posibile lucruri cum e cel de la Sibiu, în care sunt posibile lucruri cum e cel de la Reşiţa, orice scuturare a copacului creează nemulţumire, revoltă, deblocări de sfere de interes, toate lucrurile pe care le ştim…

Nu întâmplător oamenii incompetenţi au rămas ani de zile în acele poziţii, de aceea suntem în situaţia asta jenantă. Şi, da, evident că sunt o grămadă de oameni care ar vrea ca lucrurile să rămână în acest status quo, să rămână neschimbate.

Faptul că Vlad şi-a asumat toată această luptă generează reacţii. (…) Poziţia lui Vlad este una foarte stabilă, foarte sigură. Alianţa USR-PLUS îl susţine pe Vlad 100%. Nu este nici un fel de îndoială aici, pentru că sunt nişte lucruri care urmează să se întâmple lunile viitoare, care să aducă nişte curăţenii în acest sistem”, anunţă Barna.

114 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here