Caută
Close this search box.

Bode: ”Urmele de pe corpul victimei de la Onești provin de la muniție neletală!”

bode

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat că urmele de pe corpul uneia dintre victime provin de la ”muniție neletală”, însă ancheta va stabili exact poziția de tragere.

”Vom vedea exact ce tip de muniție s-a utilizat, câte gloanțe, muniție letală au fost trase, câte cu muniție neletală. Ați văzut și m-ați întrebat de acele urme de pe corpul uneia dintre victime. Erau urme de la muniție neletală și pot să vă spun că s-au tras 2 cartușe, fiecare cartuș are în compoziție 15 bile de cauciuc.

Din ancheta va rezulta exact poziția de tragere, unde era agresorul, criminalul, unde era victima”, a declarat Lucian Bode.

Fratele lui Silviu, electricianul de 36 de ani, a fost primul care a susținut că fratele lui a fost, de fapt, împușcat, dar nu poate dovedi acest lucru.

”Erau urme ca de la un pistol cu gloanțe de cauciuc. Imediat după ce am aflat că Silviu ar fi putut fi împușcat, la o jumătate de oră, am primit telefon de la servicii funerare, care mi-au spus că are COVID și că l-au sigilat”, spune fratele victimei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri