Caută
Close this search box.

Care e poziția preferată a lui Orban? Glume sexuale la dezbaterile despre buget. Video

ludovic orban

Durata interminabilă a discuțiilor pe tema bugetului de stat a dus chiar și glume sexuale între fostul premier Ludovic Orban și câțiva membri PSD.

Bugetul de stat pe anul 2021 a fost votat, marţi, în Parlament în forma aprobată de Guvern. Epuizați de atâtea dezbateri, parlamentarii au continuat ”controversele” și au ajuns să facă glume cu tentă sexuală.

Schimbul de replici cu conotații sexuale din Parlament s-a derulat inițial între un deputat PSD și președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban. Marian Mina, finul fostului senator Niculae Bădălău, a făcut aluzii indecente când a fost chemat să prezinte un amendament. Orban i-a ținut jocul și glumele sexuale au continuat.

Orban și doi deputați PSD puși pe bășcălie în Parlament. Glume pe tema unei poziții sexuale

Scenele care ar fi trebuit să aibă loc într-o bodegă s-au derulat când Ludovic Orban l-a întrebat pe debutatul Marian Mina dacă prezintă amendamentul de la „poziția 69”. Acesta a replicat: „Nu am vrut să vă spun, dar dacă insistați, 69 este, da.”

Glumele au continuat, iar după ce a fost respins amendamentul, Ludovic Orban a dezvoltat aluziile sexuale.  „Cunoașteți poziția, cunoașteți poziția. De fapt, nu știu dacă o cunoașteți”, a precizat fostul premier.

Romeo Lungu: „Poziția care vă place dumneavoastră, domnule Orban, 69”

Deputatul PSD, Lungu Romeo Daniel a citit un alt amedament, de la o poziție similară, la altă anexă a bugetului și a precizat: „Poziția care vă place dumneavoastră, domnule Orban, 69”. 

După această intervenție, deputatul PNL, Gabriel Andronache, le-a cerut colegilor din Parlament să respecte codul de conduită pentru că este „inadmisibil” să fie făcute astfel de aluzii în plenul Parlamentului, conform Digi24.

Bugetul de stat pe anul 2021 a fost votat, marţi, în Parlament în forma aprobată de Guvern. Social-democraţii au acuzat coaliţia de guvernare că a instaurat „dictatura bugetară.” În favoarea proiectului Legii bugetului de stat pe anul 2021 au votat 234 de deputaţi şi senatori, iar 170 de parlamentari au votat împotrivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri