Caută
Close this search box.

Cât va costa Dacia Spring, primul model 100% electric de la Piteşti

dacia spring

Oficialii Dacia ar urma să anunțe oficial, pe 11 martie, prețurile cu care vor fi comercializate modelele Dacia Spring, primul automobil 100% electric al producătorului.

Între timp, pe un site cu profil auto din Franța au fost publicate informații despre tarifele de vânzare. Potrivit sursei citate de Ziare.com Dacia Spring ar urma să fie disponibilă în două variante: Modelul Confort (cu aer condiționat ca dotare standard) va costa 16.990 de euro.

Modelul Confort Plus (aer condiționat, monitor cu touch screen și alte elemente suplimentare de decor) ar urma să fie vândut la 18.490.

Dacă prețurile vor fi confirmate oficial, modelele Dacia Spring vor putea fi cumpărate în România la 8-9.000 de euro, având în vedere subvenția de 10.000 de euro oferită de statul român, la cumpărarea unui automobil 100% electric.

Dacia Spring are o autonomie cuprinsă între 180 și 295 de kilometri, în funcție de modul de utilizare. Bateria care propulsează automobilul este garantată de producător opt ani sau 120.000 de kilometri.

Publicația franceză mai scrie că modelele Spring vor fi disponibile la precomandă, începând din 20 martie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri