Caută
Close this search box.

Ce investitor a găsit Gheorghe Hagi pentru clubul Viitorul Constanţa

gheorghe hagi

Gică Hagi pregătește o adevărată lovitură la Viitorul. ”Regele” va vinde în curând 60% din acțiune clubului dobrogean și va rămâne cu doar 40%.

20% din acțiuni vor ajunge la eMAG, alte 20% vor fi controlate de Mobexpert, iar ultimele 20% dintre procente vor ajunge la o puternică firmă de IT din România.

Cea mai importantă condiție stabilită între Gică Hagi și noii investitori este ca fostul decar al ”Generației de Aur” să rămână antrenorul echipei constănțene cel puțin în următorii trei ani.

Cel mai probabil, acesta este motivul pentru care Gică Hagi a anunțat după victoria cu Gaz Metan (4-1) că nu le va mai vinde nici un jucător rivalelor din Liga 1. Dacă va avea susținere, Regele va avea și posibilitatea de a le mări salariile jucătorilor, având șanse mai mari să îi păstreze.

”Îi știu pe toți, de la Divizia B și Divizia C. Când jucătorii acceptă linia salarială, vom ridica și noi puțin standardul. Nu vom mai da jucători în România. Am luat această decizie, să dăm jucători doar afară. În România vom da jucători doar liberi de contract”, a spus Hagi, după victoria cu Gaz Metan.

Ultimii cinci jucători pe care Gigi Becali i-a cumpărat de la Viitorul l-au costat pe omul de afaceri 8.4 milioane de euro. Este vorba despre transferurile lui Florinel Coman, Dragoș Nedelcu, Florin Tănase, Romario Benzar și Ionuț Vînă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri