Caută
Close this search box.

Cea mai tânără bunică din lume este o româncă

O femeie din județul Vaslui ar fi cea mai tânără bunică din lume. Rifca Stănescu are 23 de ani și a ajuns pe prima pagină a ziarelor internaționale, care spun că familia tinerei ar fi doborât un alt record, mama Rificai devenind posibil cea mai tânără străbunică din lume.

Tânăra a născut la 12 ani și spune că și-a dorit toată viața ca fiica ei să nu ajungă în aceeași situație. Lucrurile nu au stat deloc așa, iar Maria, față Rifcăi, a născut chiar mai devreme decât mama sa, la vârsta de 11 ani, scrie Adevărul.

În comunitatea în care trăiește Rifca, fetele se mărită foarte devreme, chiar ea căsătorindu-se la 11 ani, cu Ionel Stănescu, care avea 13 ani. Întâmplător, fără nici o legătură, există un pedofil care a lăsat gravidă o fetiță de 11 ani, care a fost reținut. Cel puţin unul, cu certitudine.

Presa internațională scrie că familia din județul Vaslui a doborât un alt posibil record mondial, mama Rifcăi devenind străbunică la 40 de ani. Până să nască fiica Rifcăi, cea mai tânără bunică din lume era o britanică, în vârstă de 26 de ani.

România este pe locul al doilea în Uniunea Europeană, după Bulgaria, la rata de naștere în rândul mamelor adolescente, arată un studiu realizat recent de UNICEF, împreună cu Asociația SAMAS, în România.

În 2018, România ocupă primul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește numărul mamelor minore. Un sfert (23%) dintre tinerele românce nășteau înainte de a împlini 18 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri