Caută
Close this search box.

Chris Terheș, Mircea Badea, Sputnik şi Antena 3, vectorii atacului contra vaccinului AstraZeneca

mircea badea

Nu numai că au avut loc nişte evenimente, legate de vaccinul Covid de la AstraZeneca, dar acestea au reprezentat o oportunitate pentru un atac mediatic puternic.

“Refuzul guvernului PNL-USRPLUS de a suspenda vaccinarea cu Astra Zeneca, în contextul în care acesta a generat complicații și deja mai multe țări din UE au suspendat vaccinarea propriilor cetățeni cu acest brand, este încă o dovadă că acest guvern desconsideră sănătatea românilor, pe care-i minte și dezinformează cu privire la efectele acestor vaccinuri, iar cine chestionează retorica oficială e făcut terorist“, a scris pe Facebook europarlamentarul PNȚCD, Cristian Terheș.

Mesajul său a fost preluat de Sputnik România, cu comentariul: “Refuzul României de a urma exemplul statelor occidentale de a privind suspendarea vaccinării cu serul AstraZeneca a dat naștere unei reacții dure la Bruxelles“, observă Newsweek.

Mircea Badea, realizatorul Antena 3, a cerut ca președintele Iohannis să se vaccineze cu AstraZeneca.

“Vad discutiile din spatiul public…..propun sa se revaccineze Werner cu Astra Zeneca pentru a da un semnal“, a scris acesta pe Facebook, iar mesajul său a fost preluat de site-ul postului la care lucrează, precum și de Sputnik, care a scris că provocarea acestuia a devenit virală. Iohannis s-a vaccinat din ianuarie, cu Pfizer.

Sputnik îl citează și pe un alt comentator frecvent invitat la Antena 3, Răzvan Savaliuc, care susține că vaccinurile Covid sunt un experiment genetic. El a apreciat că AstraZeneca ar fi provocat deja o grămadă de morți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri