Caută
Close this search box.

Cine este noul secretar de stat numit la Ministerul Muncii

Alina Pop a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu publicată luni, în Monitorul Oficial.

Printr-o altă decizie a premierului, Claudiu-Sorin Roşu-Mareş a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Alina Pop este lector universitar și unul dintre liderii USR Sector 4, fiind membră în conducerea filialei USR Sector 4. Puţini ştiu, probabil, că Alina Pop este fosta soţie a deputatului PSD Georgian Pop.

Această neagă că se învârte sau că s-a învârtit în cercurile serviciilor secrete.

De asemenea, în legătură cu firma pe care Alina Pop, care este și membră în conducerea USR Sector 4, a avut-o împreună cu fostul său soț, aceasta susține că a avut un rol pur formal.

„Da, am fost căsătorită, timp de 13 ani, cu Georgian Pop. E un aspect al vieții mele private pe care nu l-am negat niciodată, o relație începută în adolescență, care s-a întrerupt la un moment dat, așa cum se rup multe în zilele noastre când divorțul, din fericire, nu mai este blamat social.

În timpul mariajului, parcursul meu profesional s-a dezvoltat independent de cariera politică a fostului meu soț.

Mi-ar fi plăcut să scrieți că am absolvit Facultatea de Științe Politice la Universitatea din București, că mi-am obținut doctoratul la Universitatea „La Sapienza” din Roma, că sunt lector universitar la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir, că am o activitate de cercetare în spate, concretizată prin cărți și articole științifice publicate.

Angajamentele politice ale fostului meu soț îl privesc pe el direct. Eu nu am făcut parte niciodată din PSD sau din vreun alt partid înainte de a deveni membră USR. Opiniile mele politice sunt diferite de ale lui.”, afirma Alina Pop în 2020, într-un drept la replică publicat de ziarulprofit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri