Caută
Close this search box.

Ciolacu, de acord cu măsurile lui Bode în cazul Oneşti, dar ” se impuneau de luni seară”

ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că este de acord cu măsurile luate de ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, după cazul de la Oneşti, dar acestea ar fi trebuit luate încă de luni.

„Sunt de acord cu domnul ministru, totuşi, de luni până miercuri e o perioadă cam lungă de timp, ar fi trebuit aceste măsuri luate imediat. Noi vorbim de un minister operativ, unde informaţiile pot fi solicitate de la o oră la alta.

Nu sunt adeptul că, în acest moment sau într-un astfel de caz, imediat trebuie cerută demisia ministrului. Trebuie să găsim soluţiile cele mai bune de a funcţiona, dar nici nu pot să fiu de acord… am văzut şi eu declaraţia prim-ministrului, care a zis că poliţiştii când au ieşit în stradă nu au zis nimic de Oneşti.

Astfel de abordare nu mai poate fi una profesionistă şi trebuia să ni se spună exact ce reformă trebuie făcută în Ministerul de Interne. Eu asta mă aşteptam de la premier când a venit în Parlament cu bugetul, că bugetul reflectă nişte cifre, dar în spatele unor cifre există o viziune, mă aşteptam să vină să explice reforma de la fiecare minister, investiţiile de la fiecare minister”, a spus Ciolacu la Digi24 întrebat dacă este de acord cu măsurile luate de ministrul de Interne privind cazul de la Oneşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri