Caută
Close this search box.

Ciolacu: Miercuri și joi vom depune plângeri penale privind alocarea discreționară a fondurilor către primării. Vrem să știm de ce reprezentanții PSD nu au primit bani

ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat, luni, că săptămâna aceasta social-democrații vor depune mai multe plângeri penale la Parchet în legătură cu modul în care au fost alocate 380 de milioane de lei din buget către primării conduse de PNL, USR-PLUS și UDMR.

„Anexa 7.03 atribuie fonduri din bugetul național numai administrațiilor conduse de reprezentanți PNL, USR și UDMR. Dorim să știm clar de la procurori, că Guvernul nu ne-a lămurit, ce a justificat alocarea acestor fonduri. Vrem să știm cum s-au făcut aceste fundamentări numai către trei partide, iar reprezentanții PSD nu au primit bani. (…) Miercuri și joi se vor depune plângerile penale pentru anexa 7.03 din buget prin care banii au fost împărțiți discreționar”, a declarat Marcel Ciolacu.

Prin anexă, două primării conduse de PSD au primit 10 milioane de lei. În rest, 201 milioane s-au dus la primari PNL, 120 de milioane la USR-PLUS și 40 de milioane la UDMR.

Liderul social-democrat a mai reproșat faptul că nici acum nu sunt cunoscute prevederile Planului Național de Redresare și Reziliență.

Ciolacu a mai afirmat că PSD ia în calcul să atace bugetul în contencios administrativ.

Marcel Ciolacu: Miercuri și joi vom depune plângeri penale privind alocarea discreționară a fondurilor către primării. Vrem să știm de ce reprezentanții PSD nu au primit bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri