Florin Cîțu a vorbit, în emisiunea „Bună, România!”, de la B1 TV, despre relaxarea nepermisă în rândul cetățenilor, în ceea ce privește măsurile sanitare împotriva pandemiei.

Premierul a spus că menținerea actualelor relaxări depinde de fiecare cetățean.

„Am văzut în ultimul timp ca oamenii s-au relaxat foarte mult și nu este momentul. Am văzut oameni pe strada fără mască. Trebuie să continuăm să purtam masca pe stradă, în spatii publice.

Dacă nu vrem să avem alte condiții de restricționare, depinde doar de noi. Când am relaxat și am deschis școlile și s-au relaxat condițiile pentru restaurante, am spus foarte clar “depinde de noi să respectăm regulile sau va trebui să revenim la situația dinainte”, a spus Cîțu.

Întrebat dacă este necesară menținerea interzicerii circulației pe timp de noapte, Cîțu a afirmat că acesta este unul dintre cele mai eficiente moduri de a opri petrecerile.

„Este nevoie [n.r. de restricționarea circulației după ora 23:00]. A funcționat foarte bine. Evită petrecerile nocturne. Toate țările fac acest lockdown noaptea, multe de la ora 8:00 seara”, a spus prim-ministrul.

97 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here