Caută
Close this search box.

Cîţu: Vom deschide şi etapa a treia, astfel încât oricine îşi doreşte să se protejeze de Covid-19, să poată să o facă prin vaccinare

cîţu

Premierul Florin Cîţu afirmă că peste 300 de milioane de doze de vaccin anti COVID-19 au fost deja administrate în peste 111 ţări, fiind, astfel, mai aproape de revenirea la normalitate. Premierul anunţă că în curând se va deschide şi cea de-a treia etapă de vaccinare, scopul fiind atingerea imunităţii collective de 70%.

”Revenim la normalitate. Peste 300 de milioane de doze de vaccin anti COVID-19 au fost deja administrate în peste 111 ţări. TOATE vaccinurile aprobate în Uniunea Europeană şi în România sunt sigure şi eficiente”, a scris pe Facebook Florin Cîţu, conform News.ro.

Acesta anumţă că va fi deschisă şi cea de-a treia etapă de vaccinare.

”Vom deschide în curând şi etapa a treia, ultima, astfel încât, oricine îşi doreşte să se protejeze de Covid-19, să poată să o facă prin vaccinare. România primeşte peste 2,6 milioane de doze de vaccin numai în luna martie. Cu cât dobândim mai repede o imunitate colectivă de 70%, cu atât mai repede revenim la viaţa de dinainte de Covid-19”, a mai scris premierul.

Anterior, prmierul a anunţat că din 15 martie va începe a tria etapă de vaccinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri