Caută
Close this search box.

CNAIR a lansat site-ul online dedicat tronsonului de autostradă Comarnic – Braşov

cnair

Compania Națională de Administrare a Infrastructiurii Rutiere a lansat un site dedicat Autostrăzii A3 Ploiești-Brașov. La adresa http://ploiești-brașov.ro/, puteți găsi informații actualizate periodic, astfel încât cei interesați de stadiul proiectului să afle date la zi despre cum avansează acesta.

Site-ul are o structură simplă, ușor de urmărit. În secțiunea „Despre proiect – Stadiul la zi”, aflați detalii despre calendarul activităților și despre etapele importante bifate până acum.

Dacă accesați „Despre proiect – Soluții pe termen scurt”, puteți regăși informații despre demersurile CNAIR și ale autorităților locale pentru degrevarea traficului de pe Valea Prahovei.

În „Media”, sunt încărcate comunicate de presă pe subiect, fotografii, filmări din dronă cu traseul, interviuri cu proiectanții și cu autoritățile locale direct interesate de concretizarea tronsonul de autostradă A3 Ploiești-Brașov, conform Mediafax.

Toate articolele noi vor apărea și pe homepage (secțiunea „Acasă”), astfel încât noutățile să fie vizibile, prin simpla accesare a site-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri