Platforma națională de vaccinare e blocată duminică seara. De luni, 15 martie, ar trebui să înceapă înscrierea pentru etapa a III-a a campaniei de vaccinare.

Reprezentanţii Comitetului naţional pentru vaccinarea anti-COVID-19 (CNCAV) anunţă că se realizează un update la aplicaţia de programare, astfel încât să fie implementate listele de aşteptare. CNCAV atrage atenţia că este posibil să apară întârzieri în funcţionarea acesteia.

„În acest moment, se realizează un update important al aplicaţiei de programare la vaccinare pentru implementarea listelor de aşteptare, în conformitate cu cerinţele CNCAV. Este posibil să apară întârzieri în funcţionarea aplicaţiei”, precizează Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

De luni începe etapa a III-a de vaccinare împotriva COVID, pentru populația generală. Peste 1,5 milioane de beneficiari s-au înscris până acum pe platforma electronică, dintre care aproximativ 500.000 sunt din rândul populaţiei generale.

„Etapa a III-a de vaccinare începe mâine. Este foarte simplu. Dacă doriţi să vă vaccinaţi, înscrierea se face prin intermediul listelor de aşteptare. Peste 1,5 milioane de beneficiari sunt înscrişi pe platforma electronică, din care aproximativ 500.000 sunt din rândul populaţiei generale. Programarea se face online sau prin call center! Apoi veţi primi notificarea locului disponibil în centrul pentru care aţi optat”, a scris premierul Florin Cîțu, duminică, pe Facebook, precizînd că „vaccinarea nu este obligatorie, dar este singura soluţie pentru a reveni la normalitate cât mai curând”.

110 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here