Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu, atac la Ciolacu: „Membrii simpli şi fără funcţii de conducere nu vă mai suportă”

Codrin Ştefănescu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, reacţionează la declaraţia liderului PSD, Marcel Ciolacu, care susţine că oameni precum Liviu Dragnea sau Adrian Năstase nu se pot întoarce în partid. Codrin Ştefănescu susţine că baza formaţiunii are o altă părere, că membrii fără funcţii în partid „nu îl mai suportă” pe Ciolacu şi nu ar fi de acord cu reformele propuse de liderul PSD.

„Ciolacu, viclean copil de casă, zice că Nastase şi Dragnea nu se pot întoarce in PSD niciodată! Că PSD-ul condus de el merge spre viitor, un viitor în care partidul stă sluj în faţa Sistemului de la care îşi ia ordinele! Că Nastase şi Dragnea sunt cam penali, iar noul PSD e un fel de usere şi nu acceptă!

Am aşteptat toată ziua o reacţie din partea oricărui membru din conducerea partidului! Nu a venit, laşitatea a atins cote alarmante! Aşa că ii răspund eu lui Ciolacu: te înşeli, nu tu decizi asta! Baza partidului gândeşte cu totul altceva, membrii simpli şi fără funcţii de conducere nu vă mai suportă! Tu, Grindeanu, Dâncu şi Stănescu, reprezentaţi tot ceea ce votanţii noştri nu admit sau acceptă!

Laşitate, securism, frică, trădare! Şi promit să vă arăt în viitorul apropiat cât de mult contaţi pentru electorat! Personaje fără onoare şi scrupule ce sunteţi!”, a scris Codrin Ştefănescu, miercuri, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri