Dan Bittman a ajuns la sapă de lemn, în ultima perioadă confruntându-se cu mai multe probleme de ordin financiar. Artistul a dezvăluit că a făcut mai multe investiții, care în prezent nu funcționează la capacitate maximă.

Solistul de la Holograf a rămas fără bani după ce a investit o sumă uriașă într-un parc nautic pe lacul pe care-l deține la marginea Bucureștiului. Inițial balta a fost destinată numai pescuitului, dar odată cu venirea pandemiei cântărețul s-a reorientat și a schimbat structura.

Artistul a făcut modificări în valoare de 750.000 de euro în afacerea sa de pe Autostrada Soarelui, care în momentul de față a devenit spațiu de agrement. Businessul lui Dan Bittman include restaurant și hotel, dar și un teren de fotbal.

Dan Bittman are probleme de ordin financiar. Vedeta nu mai are bani

„Am vrut să schimb structura lacului. Asta pentru că în zonă toată lumea are pescuit sportiv, piscină. Eu am vrut să merg pe sport. În drum spre mare, cei care doresc se pot opri aici, fac ce le place.

E un fel de resort, în care lumea să vină să se simtă bine. Avem și terasă, și locuri de cazare, și teren de fotbal. 

Acum îmi lipsesc banii. Banii sunt o mare problemă, nu ajung. Cu concertele stăm bine, dar aici e mai mult decât un concert. Facem și un club de karate pe malul lacului”, a declarat Dan Bittman pentru libertatea.ro.

142 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here