Caută
Close this search box.

Daniel Ghiţă a ameninţat cu bătaia un deputat USR care l-a prins dormind

Daniel Ghiță

Deputatul USR Filip Hăvârneanu anunță că a fost amenințat de deputatul PSD Daniel Ghiță, chiar în Parlament, după ce a dat publicității o fotografie, în care Ghiță dormea în plen.

„NU MĂ VOI LASĂ INTIMIDAT! E supărare mare în tabăra PSD după ce l-am surprins pe deputatul Daniel Ghiță dormind în Plen, în timp ce se dezbătea proiectul de buget, și pe alți colegi de-ai stimabilului votând la două cartele.

PSD-istul Ghiță este atât de supărat încât a uitat că nu mai este în ringul de luptă, ci în Parlamentul României. E drept, luptătorii K1 cunosc ce înseamnă onoarea, disciplina și respectul, însă domnul Ghiță se crede mai degrabă pe stadion. Altfel nu-mi explic de ce recurge la amenințări și limbaj care nu face onoare instituției pe care o reprezentăm.

‘Copile, stai să vezi ce-ți fac’ – asta mi-a spus astăzi colegul de la PSD. Îi transmit și pe această cale că am mai primit amenințări, nu mă tem și nici nu mă las intimidat.

Asta este schimbarea de care vorbeau liderii PSD: somn în Parlament, vot multiplu și violență în loc de argumente”, a scris Hăvârneanu, pe Facebook.

Deputatul PSD Daniel Ghiță a fost surprins din nou dormind în Parlament, la câteva ore după ce l-a huiduit pe premierul Florin Cîţu, în timpul discursului susținut cu ocazia dezbaterii bugetului României.

„Așa se întâmplă dacă faci scandal toată ziua și urli în Parlament. E bun somnicul în plen, domnule Ghiță?”, a notat deputatul USR Filip Hăvârneanu, care l-a fotografiat pe Ghiță dormind.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri