Caută
Close this search box.

Daniel Ghiţă (PSD): Am vorbit ca un agramat “din respect pentru Parlament”!

daniel ghiţă

Deputatul PSD Daniel Ghiță susține că din cauza emoțiilor s-a exprimat atât de greu, cu numeroase dezacorduri, de la tribuna Parlamentului.

„Acest lucru arată însă cât de mult respect Parlamentul”, anunță Ghiță.

”A fost prima mea declarație în Parlament și am fost într-adevăr teribil de emoționat. M-am confruntat cu cele mai mari nume din kickboxing-ul mondial din și nu am avut niciodată asemenea emoțîi.

Acest lucru arată însă cât de mult respect Parlamentul, spre deosebire de cei care calcă peste această instituție fundamentală a statului român. Nu se poate nega: am făcut greșeli și o să mai fac. Mi le asum. Învăț din aceste greșeli.

Cred că e mai puțin grav ce am făcut eu decât acțiunile actualei majorități, care votează legi împotriva poporului român, sau decât ce face Guvernul care falimenteaza România, ca să o vândă mai ieftin.

Greșelile mele nu îi sărăcesc pe români, nici nu înstrăinează activele statului. Nimeni nu suferă de foame, nici nu moare cu zile din cauza lui Daniel Ghiță, ceea ce nu se poate spune despre PNL și USR, care distrug România prin tot ceea ce fac”, a declarat Daniel Ghiță, pentru o publicație de propagandă a PSD.

Pe de altă parte, Ghiță nu a fost deloc emoționat când, tot în Parlament fiind, l-a huiduit ca pe stadion pe premierul Florin Citu. Ciudat! Atunci nu nutrea respect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri