Caută
Close this search box.

Deţinutul evadat de la SJU Craiova, prins într-un canal din zona spitalului

penali

Deţinutul de la Penitenciarul Pelendava, care era internat la Spitalul Judeţean Craiova şi care a evadat vineri dimineaţa, a fost găsit.

”Vă informăm că deţinutul care, în dimineaţa acestei zile, a părăsit salonul spitalului din reţeaua sanitară publică în care se afla internat a fost identificat şi capturat, în jurul orei 12,45, într-un canal aflat zona unităţii spitaliceşti, de către o echipă mixtă alcătuită din poliţişti de penitenciare din cadrul Penitenciarului Craiova-Pelendava şi poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, a informat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

În legătură cu fapta săvârşită, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

De asemenea, pentru persoana privată de libertate, se va declanşa procedura disciplinară şi, în funcţie de rezultatele acesteia, se vor dispune măsurile legale.

Citește și: Un deţinut de la Penitenciarul Pelendava a evadat

Un deţinut de la Penitenciarul Pelendava – Craiova, condamnat definitiv la 10 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor, a evadat, vineri dimineaţa, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, unde se afla internat din data de 7 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri