Caută
Close this search box.

Diana  Şoşoacă a venit în studioul Antena 3 cu un tricou având un mesaj adresat lui Florin Cîţu

diana şoşoacă

Şoşoacă a venit îmbrăcată pentru o emisiune într-un tricou pe care era scris: „Senator terorist”.

Conform parlamentarului, mesajul are legătură cu o declararatie a premierului Florin Cîţu, care a spus, zilele trecute, că cei care sunt împotriva campaniei de vaccinare au un comportament terorist.

„Domnul Cîţu ne-a făcut teroriști. Atâta timp cât cei care lupta pentru drepturile și libertățile cetățenești, milităm pentru respectarea Constituției României.

Atâta timp cât militez pentru respectarea legii pacientului, iar domnul Cîţu ne face pe toți teroriști, pentru că luptăm împotriva măștii, a vaccinării obligatorii. Eu îmi asum, sunt unicul senator terorist din Parlamentul României”, a spus Diana Şoşoacă.

La finele săptămânii trecute, premierul Florin Citu a criticat campania împotriva vaccinării și a regulilor sanitare, susținând: „În România de un an există o campanie împotriva acestor acțiuni ale Guvernului. Există o campanie împotriva măștilor, există o campanie împotriva vaccinării.

Din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu acțiunile unor teroriști, pentru că a zădărnici aceste acțiuni ale Guvernului, care au ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor, este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului fără date”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri