Caută
Close this search box.

Diana Şoşoacă: „De ce nu au negociat cu rușii Sputnik-ul V? Ce au cu ruşii?”

diana şoşoacă

Deși se declara o adversară înverșunată a vaccinării împotriva Covid-19, Diana Şoşoacă a promovat vaccinul rusesc Sputnik V, în timpul mitingului de sâmbătă, din Piața Victoriei.

„De ce nu au negociat cu rușii Sputnik-ul V? Ce au cu rușii, noi nu trebuie să ne înțelegem bine cu toți vecinii?! Nu, politica în România a fost să ne putem în cap toți vecinii, să ne certăm cu ei, dar să ne înțelegem cu ăia de la 12.000 de km sau cu Germania sau cu Franța.

În timp ce Germania, Franța sau America au relații de prietenie cu rușii și își iau gazele la preț de zece ori mai mic decât noi”, a strigat Şoşoacă, în Piața Victoriei.

Spusele lui Şoşoacă au fost transmise în direct la România TV, senaroarea fiind prezentă pe aproape tot parcursul zilei, la acest post TV. Şoşoacă este invitată aproape zilnic la România TV.

Postul este controlat de Sebastian Ghiță, afaceristul continuând să se ascundă la Belgrad. Numeroși analiști consideră că Ghiță a primit azil politic în Serbia cu ajutorul serviciilor secrete din Rusia, Ghiță cunoscând multe din culisele serviciilor de informații din România.

Diana Şoşoacă face parte din Partidul Neamul Românesc, ale cărui drapele au fost prezente în Piața Victoriei, în timpul manifestatiei de sâmbătă.

Acest partid este condus de Ninel Peia, fost deputat PSD, care în timpul stării de urgență s-a remarcat prin promovarea a numeroase fake news, identice cu cele lansate de propaganda Moscovei.

De altfel, Grupul de Comunicare Strategică a suspendat în perioada stării de urgență funcționarea unui site controlat de Peia, bpnews.ro.

Un răspuns

  1. Sosoaca spui baliverne vaccinurile au fost achiziționate și distribuite gratis de comisia europeană nu a decis românia ce vaccinuri sa achizitioneze ,lansezi numai prostii in spatiul public pentru prostii care te asculta respectiv 20000 de ieseni prosti care te-au votat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri