Caută
Close this search box.

Doi bătrânei bârlădeni au furat bijuterii de aproape 4.000 de lei!

bătrânei

Doi bătrâni din Bârlad au furat bijuterii din aur de aproape 4.000 de lei și sunt căutați în prezent, de polițiști.

Cele două persoane au fost surprinse de camerele de supraveghere cum fură un lanț gros de aur, notează publicaţia locală Vremea Nouă.

Proprietarii magazinului din Bârlad, de unde aceștia au furat lanțul de aur, în valoare de circa 4.000 de lei, oferă recompensă 500 de lei celor care pot da informații despre cei doi hoți. În prezent, aceştia sunt căutați de polițiști.

„În urma apariției în spațiul public, pe o rețea de socializare, a unui material video, în care sunt prezentate două persoane, care ar fi fost implicate în săvârșirea unei infracțiuni de furt, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele: La data de 4 februarie a.c., polițiștii Poliției Municipiului Bârlad au fost sesizați prin plângere și au deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea identificării persoanelor implicate și dispunerea măsurilor legale față de acestea.”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri