Caută
Close this search box.

Doi consilieri generali PNL, Adrian Moraru şi Florin Melciu, au împiedicat verificarea activității Gabrieleii Firea

adrian moraru

Consiliul General al Capitalei a respins cu 27 de voturi favorabile, 24 împotrivă și 3 abțineri proiectul pentru contractarea unor servicii de audit, care să analizeze modul în care au fost utilizate resursele financiare și cele umane, în perioada ianuarie 2017 – decembrie 2020, în cadrul aparatului de specialitate și al entităților din subordinea primarului general al Capitalei.

Proiectul a fost respins întrucât consilierii PSD și PMP (care au asigurat fosta majoritate) au votat împotrivă, iar doi consilieri PNL s-au abținut.

Cei doi consilieri PNL sunt Adrian Moraru și Florin Melciu. Adrian Moraru a fost candidat al alianței PNL-USRPLUS la Primăria Sectorului 3. El s-a remarcat apoi, după alegerile locale, prin atacuri dure la adresa aliaților din USRPLUS.

 

Auditul respins avea ca scop să verifice activitatea conducerii Primăriei Capitalei, din ultimii patru ani.

„Avem proiect de hotărâre privind un audit și financiar și de resurse umane și de IT și de funcționare a instituțiilor. Consiliul General se angajează să facă acest audit pe activitatea Primăriei Generale din ultimii 4 ani”, a declarat Nicușor Dan, la începutul ședinței CGMB.

Cu câteva ore înainte să înceapă ședința, Firea a lansat un atac extrem de violent la adresa lui Nicușor Dan.

„Un primar care a pledat ca deputat pentru un interlop care și-a construit cu tupeu casa în PARC, nici măcar pe un teren care avea vreo două fire de iarbă, ci în PARC!!!, NU ARE CĂDEREA MORALĂ să pretindă că vrea binele oamenilor, instituțiilor statului și mediului privat din acest oraș!

Plicuşor – Puzişor (n.r.: de la PUZ – Plan Urbanistic Zonal) nu vrea să salveze niciun petic de spațiu verde – lui îi plac chiar vilele construite în parcuri -, el vrea doar ca toată lumea să vină la el, să-și arate el mușchii, să distrugă tot, să înghețe tot orașul DAR să prospere el și fundațiile lui. Că doar asta a făcut toată viața!

Nu a muncit nimic, nu a avut niciun loc de muncă! A trăit din șantajul și etajul, după cum știe un oraș întreg!

Deci, de azi, adio construirea de spitale, școli, parcări, poduri, pasaje, locuințe, birouri, hale de producţie etc în Capitală! Bine ați venit în epoca de piatră a administrației!”, a scris Firea, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri