Caută
Close this search box.

Droguri și doping la Dinamo, asta ne mai trebuia!

ȘOC TOTAL ÎN LIGA I. Fostul internațional francez de tineret, de origine senegaleză, Magaye Gueye (30 de ani), atacantul lui Dinamo București, a fost depistat pozitiv cu cocaină, la un control efectuat de ANAD la finalul partidei pe care roș-albii au disputat-o împotriva celor de la FCSB, din Cupa României.

Potrivit telekomsport.ro, atacantul senegalez a fost prins dopat în urma controlului efectuat după partida câștigată de Dinamo, scor 1-0, în fața FCSB-ului, din “optimile” Cupei României.

Clubul Dinamo Bucureşti, FRF, LPF şi COSR au fost deja înştiinţate de ANAD cu privire la faptul că Magaye Gueye a fost prins dopat. Gruparea roș-albă nu va avea probleme pe plan sportiv, dar atacantul va fi suspendat, pentru moment, din activitate.

Magaye Gueye, pris dopat cu cocaină după partida din Cupa României, cu FCSB

În victoria cu FCSB, Magaye Gueye a fost printre jucătorii care au evoluat. La final, a fost selectat de ANAD pentru testare. Atacantul a jucat 45 de minute contra roș-albaștrilor.

Nu este pentru prima dată când Magaye Gueye face probleme de când se află în România. ProSport a prezentat în exclusivitate imaginile cu atacantul petrecând în jacuzzi cu două femei, băutură și înjurături la adresa clubului Dinamo.

“Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p…a de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro…Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag p…a! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”, spunea Magaye Gueye, în filmarea respectivă.

“Am auzit de scandalul în care a fost implicat Magaye Gueye, dar nu m-am uitat la imagini. Să nu fie o prelugire a situației respective?!”, a spus, la momentul respectiv, Gică Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri