Caută
Close this search box.

Elena Udrea poate pleca din țară. Cererea DNA de control judiciar a fost respinsă de instanţă

elena udrea

Judecătorii au respins cererea DNA ca Elena Udrea să fie plasată sub control judiciar. Astfel, ea este liberă să plece din țară dacă dorește.

Elena Udrea a spus la Curtea de Apel Bucureşti, înainte de pronunţarea sentinţei instanţei, că nu are intenția să plece din țară și că are încredere că decizia de condamnare va fi schimbată de instanța superioară.

Ea a declarat că va face apel și că are încredere că va avea câștig de cauză.

„M-am întors de bunăvoie din Costa Rica, nu cred că se pune problema ca eu să plec undeva câtă vreme mi-am asumat să vin să trăiesc în România”, a afirmat Udrea.

Ea a criticat decizia de condamnare despre care a spus că se răsfrânge și asupra copilului ei.

„Cred că nici o instanță nu poate menține decizia de la fond. Este dreptul meu să cred asta și să contest cu apel, asta voi face. Sunt un om liber, vreau să pot să îmi cresc copilul în libertate.

Condamnarea a fost și asupra unui copil de doi ani care de ce ar suferi atât după atâția ani? Eu nu mai sunt singură ca acum 5 ani, când mă luptam ca un haiduc”, a afirmat Udrea.

Legat de blestemele la adresa judecătoarei, imediat după ce a aflat că este condamnată, ea le-a motivat că le-a făcut pe fond emoțional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri