Caută
Close this search box.

Elev lovit cu pumnul şi scuipat în tramvai de un bărbat care a vrut să îi verifice biletul

Un elev din municipiul Arad a fost agresat în tramvai de un bărbat care a încercat să îi verifice biletul de călătorie.

Când tânărul i-a cerut să se legitimeze, suspectul l-ar fi lovit cu pumnul şi l-ar fi scuipat, după care a fugit, fiind prins la scurt timp de către jandarmi, transmite Agerpres.

Victima are 17 ani şi a sunat la 112 după ce a fost agresată, fiind trimis un echipaj al Jandarmeriei, care a ajuns după câteva minute.

Elevul a relatat că se afla în tramvai împreună cu sora sa, când un bărbat s-a apropiat şi i-a cerut la control biletul. Adolescentul a răspuns că are abonament de elev şi i-a cerut bărbatului, care ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice, să se legitimeze.

„Bărbatul a devenit violent, l-a scuipat şi i-a aplicat o lovitură cu pumnul la nivelul feţei, după care a fugit într-o direcţie necunoscută. Jandarmii au plecat imediat în căutarea bărbatului agresiv şi l-au depistat pe o stradă din apropierea locului în care s-a petrecut evenimentul. La vederea forţelor de ordine, el a luat-o la fugă, ignorând somaţiile de oprire. A fost însă prins în scurt timp şi condus la sediul Poliţiei”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, Dan Monoranu.

Suspectul are 34 de ani şi este cercetat pentru “lovire sau alte violenţe”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri