Caută
Close this search box.

EXCLUSIV ”Vocea interzisă” Dan Diaconescu vorbeste dupa 7 ani și lansează primul NFT din România

Dan Diaconescu, primul jurnalist a cărui voce a fost interzisă, un adevărat Navalnîi al Balcanilor, vorbeste limba business-ului si deschide calea românilor către afacerile realizate prin intermediul internetului si tehnologiei online.

NFT-ul lui Dan Diaconescu va fi lansat duminică, 21 martie.

Non-fungible tokens sau NFT reprezintă cel mai recent fenomen generat de criptomonede  După ce casa de licitații Christie’s a vândut săptămâna trecută prima operă de artă NFT – un colaj de imagini realizat de artistul digital Beeple pentru suma uriașă de 69,3 milioane de dolari – NFT-urile au captat brusc atenția lumii.

În termenii cei mai simpli, NFT-urile transformă operele de artă digitale și alte obiecte valoroase în active unicat, verificabile, ușor de tranzacționat pe blockchain.

În martie 2015, jurnalistul Dan Diaconescua fost închis la Penitenciarul Jilava, după o condamnare la cinci ani şi jumătate de închisoare pentru şantaj. A ieşit din penitenciar doi ani mai târziu. Cu toate acestea, Dan Diaconescu a rămas cu pedeapsa complementară dispusă în 2015 de Curtea de Apel, când l-a condamnat pe acesta la închisoare. Instanța a decis la acea vreme, pe lângă condamnarea la închisoare cu executare, şi interzicerea desfăşurării de către acesta a oricărei activităţi în presa scrisă sau audio-video, ca pedeapsă complementară, pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei de cinci ani şi şase luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri