Dacă Emil Boc este ”vedetă” la primăria din Cluj-Napoca, pe care o câștigă lejer la fiecare alegeri locale, fiica sa Cezara este vedetă în online, mai exact pe TikTok, acolo unde postările sale au devenit virale.

În vârstă de 24 de ani, Cezara Boc este absolventă de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca și a decis să-și pună în valoare cunoștințele într-un mod inedit.

”Cezi” prezintă lecții de Drept într-o manieră originală pe platforma de socializare TikTok, acolo unde are peste 191.000 de urmăritori, iar fiecare postare stârnește zeci de mii de reacții apreciative.

Pasiunea Cezarei pentru TikTok a fost una născută întâmplător, în vara lui 2020, în plină pandemie. A început atunci să posteze clipuri în care explică diverse infracțiuni într-o manieră amuzantă și atrăgătoare, dovadă că în scurt timp a adunat un număr impresionant de urmăritori. Primul ei clip cu lecție scurtă de drept a avut 1 milion de vizualizări.

Fiica lui Emil Boc lucrează în prezent ca jurist şi se pregătește pentru examenul de intrare în Barou. Într-un interviu pentru un site al studenților de la UBB, Cezare povestește cum într-o seară, în 2020, pe când învăța i-a venit o idee: cum ar fi să se filmeze recapitulând.

Din acel moment a început să posteze foarte des. Mai întâi a postat filmarea care a ajuns până dimineață să aibă peste 100.000 de vizualizări, iar acum are peste 1 milion de vizualizări. Printre urmăritorii ei se numără și vedete importante din țară, precum cântăreața Irina Rimes.

164 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here