Medicul Flavia Groșan are mai multe mesaje pe contul de Facebook, în care o jignește pe Simona Halep, pentru că a declarat că are COVID. Apoi, Groșan se bucură agramat, că Simona Halep a fost învinsă de Serena Williams.

Pe contul său personal de Facebook, medicul Flavia Groșan promovează cele mai proaste teorii ale conspirației, care au fost demontate chiar de către cititorii ei și este împotriva tuturor celor care poartă mască și s-au vaccinat.

Într-o postare din data de 1 noiembrie 2020, când încă nu era vedetă, medicul Flavia Groșan scrie următoarele:

„Cine esti tu, Halep, sa ma anunți oficial ca ai făcut Covid. După ce m ai înnebunit cu purtatul măștilor, na ca ai ratat o lovitura si l ai prins. Ma lași?
PS Doamne, iarta ma, dar cred ca in scurt timp voi fi prietena totala a micuțului virus. Trec de partea lui. :))))”

flavia groşan

Pe 9 noiembrie, Flavia Groșan a preluat o poză cu Simona Halep alături de echipa medicală care a tratat-o de COVID și a pus următorul comentariu:

„Hai sa fim penibili pana la capăt. Am o rugăminte. Ce ar fi sa nu ne mai amenințati cu lipsa locurilor din spitale. 😉”

flavia groşan

5 noiembrie: Altă speriată de COVID pozitiv. Gabriela Szabo. Bravo.

La 16 februarie, Flavia Groșan n-o uită pe Simona Halep și ține neapărat să facă următorul comentariu:

„Serena, o seniora a tenisului mondial, a fact o praf pe Halep. Dar nimeni nu spune nimic, nimic, nimic 😉”, a scris Groșan pe Facebook.

Groșan folosește în mod repetat în postările ei cuvântul „seniora” care nu există în limba română. Varianta corectă este „senioară”.

201 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here