Caută
Close this search box.

Fostul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, revine în PNL

Fostul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, anunță luni că revine în PNL. El spune că, atunci când a demisionat din partid pentru că prevederile Codului Administrativ îi impuneau, a făcut-o „cu strângere de inimă”.

În luna octombrie a anului trecut domnul prim-ministru Ludovic Orban mi-a propus să preiau funcția de prefect al Capitalei, iar prevederile de la acea dată a Codului Administrativ au impus demisia mea din PNL. Am facut-o cu strângere de inimă…

Unii au înțeles greșit faptul că nu mai eram membru de partid, chiar au crezut că, de dragul unei demnități publice, aș putea să-mi schimb opțiunea politică. S-au înșelat!
În acest weekend am avut bucuria de a solicita revenirea în PNL – organizația Deva, pentru mine fiind singura alternativă politică cu adevărat serioasă„, a scris într-o postare pe facebook Traian Berbeceanu.

Fostul comisar de Poliție Traian Berbeceanu, fost șef de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, a fost numit în funcția de prefect al Capitalei de către Guvernul Orban, în octombrie 2010.

Berbeceanu a fost schimbat din funcția de prefect al Capitalei la începutul acestei luni, după ce, în urma negocierilor din coaliția de guvernare, postul a revenit USR-PLIS. Astfel, a fost numit prefect al Bucureștiului Alin Stoica (PLUS).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri