Caută
Close this search box.

GALERIE FOTO Un deputat PNL se ia la întrecere cu Daniel Ghiţă. „Cum a-ţi putut scrie așa aberații. Î-mi pare comandă”

ică florică calotă

Ică Florică Calotă este un politician teleormănean care a venit de la organizaţia locală ALDE atunci când formaţiunea lui Tăriceanu intra în disoluţie. Acum a poposit la PNL. El nu ezită să îi facă de râs pe liberali.

Pe 4 martie, toată presa a relatat situația a doi parlamentari teleormăneni care au depus la Senat un amendament la legea privind funcționarea grădinilor zoologice.

Prin amendamentul respectiv, aceștia deschideau permisiunea oribilă ca animalele în surplus de la Zoo să poată fi vândute, sacrificate, date către circuri sau activități de vânătoare.

Două zile mai târziu, cei doi inițiatori ai amendamentului menționat, deputatul PNL Ică Florică Calotă, un traseist poposit la liberali de la ALDE, și senatorul PNL Maria Stoian, au decis să retragă amendamentul, afectați de presiunea publică.

Ca atare, în cele din urmă, cei doi au dat semne că și-au înțeles eroarea. Ei bine, Ică Florică Calotă doar a dat impresia asta, pentru că a așteptat să se lase noaptea. pentru a-și vărsa frustrarea în direcția semnatarei articolului din publicația online Investigatoria:

Numeroasele erori gramaticale au făcut ca mesajul să fie destul de greu de înțeles, dar e de văzut cum deputatul român ține să-și deschidă drumul către o conversație cu jurnalistul, utilizând expresia „doamnă, domnișoară”, pentru a arăta că nu știe exact cum să i se adreseze.

Îi spunem noi deputatului-cacofonie că, potrivit regulilor bunei cuviințe, o femeie care a trecut de 25 de ani este doamnă, indiferent de statutul ei civil.

Mai mult, este inadecvată adresarea aceasta, de vreme ce se presupune că deputatul vorbește cu un jurnalist, nu cu o doamnă sau cu o domnișoară.

Trecând, însă, și peste misoginism, am remarcat modul de adresare și felul în care deputatul își scrie ideile în cadrul unui dialog scris cu un jurnalist.

Dar concluziile nu le tragem noi, ci doar vă arătăm în cele ce urmează cum s-a derulat dialogul, cum scrie alesul neamului și cum se adresează unui om pe care în mod cert îl desconsideră.

Și da, Ică Florică Calotă are dreptul să desconsidere și să ironizeze pe cine vrea la nivel personal.

, scriu jurnalişţtii teleormăneni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri