Caută
Close this search box.

Hagi revine. Ofertă fabuloasă pentru „Rege”: „Aproape 10 milioane de euro pe an!”

gheorghe hagi

Gică Hagi, 56 de ani, revine în antrenorat din vară. Anunțul a fost făcut de Gheorghe Popescu, președintele clubului pe care „Regele” îl patronează, Viitorul.

„Gică a avut oferte în iarnă, care s-ar putea relua și în vară. Pentru că echipa respectivă nu a pus un antrenor nou, ci unul de la echipa a doua. A avut și o propunere de la o formație aflată în primele 6 campionate din Europa.

Hagi dorește să ia o echipă din sezonul următor. A zis: «Gata, îmi ajunge un an!». Va rămâne în Europa. A avut o ofertă uriașă, pe bani mulți, dar nu din Europa, și a refuzat-o Din punct de vedere financiar era foarte bine. Aproape de 10 milioane de euro pe an. Gică vrea să aibă un proiect care să-i permită să facă performanță”, a declarat Popescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Viitorul, ultima echipă antrenată de Gică Hagi

Hagi a abandonat banca tehnică a Viitorului în august 2020, după 6 ani ca antrenor al dobrogenilor. Cea mai mare performanță obținută de „Rege” ca tehnician al formației din Ovidiu a fost titlul de campion din sezonul 2016-2017.

De asemenea, sub comanda lui Hagi, care era până vara trecută cel mai longeviv antrenor din Liga 1, Viitorul a câștigat o Cupă (2019) și o Supercupă (2019).

Rezultatele lui Gică Hagi cu Viitorul, în toate competițiile (244 de meciuri):

  • 111 victorii
  • 55 de remize
  • 78 de înfrângeri

În străinătate, Hagi a pregătit doar două echipe, ambele din Turcia: Bursaspor (iulie 2003 – noiembrie 2003) și Galatasaray (martie 2004 – mai 2005, octombrie 2010 – martie 2011), câștigând Cupa Turciei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri