Caută
Close this search box.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Craiova: Trei cadre medicale au fracturi

Update „Din primele informaţii transmise Centrului Operativ pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Sănătăţii, incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 20 mp şi a fost lichidat. În urma incendiului, s-au înregistrat trei victime cadre medicale, care au suferit traumatisme la membrele inferioare prin cădere de la înălţime. Un pacient acuză cefalee. Victimele sunt conştiente şi sunt transportate la spital”, informează Ministerul Sănătății.

Un incendiu a izbucnit în această seară, în sclădirea Clinicii de Psihiatrie din Craiova. Din primele informații se pare că nu există victime, iar incendiul ar fi fost provocat de o pacientă. Trei cadre medicale au suferit fracturi.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din spatele Parcului Romanescu. La fata locului au fost trimise doua subunități de interventie, Detasamentul 1 și 2 Pompieri Craiova cu 6 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 autospeciale de lucru la înălțime, 1 descarcerare grea și 1 ambulanță tip B. La sosirea echipajelor la locul intervenției, au fost găsit 18 pacienți și 5 cadre medicale autoevacuate, un pacient fiind evacuat de salvatori. Trei cadre medicale care au suferit fracturi au fost transportate la spital”, informează ISU Dolj.

Incendiul a fost într-un izolator (rezerva) de la Urgență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri