Una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, care a jucat în celebrul film Top Gun, lansat în anul 1986, se îndreaptă acum spre venerabila vârstă de 64 de ani. În anii 80, Kelly McGillis punea pe jar milioane de bărbați, inclusiv pe Tom Cruise.

În anul 1986 apărea unul dintre cele mai spectaculoase filme făcute vreodată: Top Gun, cu o distribuție  impresionantă: Tom Cruise, Val Kilmer și Kelly McGillis.

Top Gun a fost și rămâne unul dintre cele mai urmărite filme

Superba blondă a pus pe jar inimile a milioane de bărbați, inclusiv din România, unde Top Gun a fost și rămâne unul dintre cele mai urmărite filme.

Kelly împlinește în acest an 64 de ani, iar în Top Gun a jucat rolul instructorului Cherile, de care Pete Mitchell, cu numele de cod Maverick (Tom Cruise), un pilot foarte bun, se îndrăgostește!

Filmul „Top Gun” (1986), cu Tom Cruise, Kelly McGillis, Val Kilmer și Michael Ironside, a avut încasări de 350 de milioane de dolari la nivel mondial. Filmul prezintă competiția dintre membrii unei echipe de studenți a unei școli de aviație de elită din SUA, dar și povestea de dragoste dintre unul dintre aceștia și o profesoară. Piesa „Take My Breath Away” de pe coloana sonoră a fost recompensată cu un premiu Oscar.

McGills s-a născut pe 9 iulie 1957 în Newport Beach, California. Este fiica Virginiei Joan și a DR. Donald Manson McGills, potrivit wikipedia.

Ea a fost crescută în Los Angeles, California. După absolvirea liceului în 1975, s-a mutat în New York pentru a studia actoria la Julliard, de unde a absolvit în 1983.

 

107 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here