Caută
Close this search box.

Înjurătură în direct, la Digi 24. Ce cuvinte s-au auzit pe post (VIDEO)

Se poate întâmpla oricând și oricui, mai ales în ritmul și în stresul în care se lucrează, în direct, în regiile televiziunilor de știri și nu numai. Sigur, un pic de atenție nu strică, dar nu e nici pe departe un capăt de țară.

Astfel, cei care vizionau, sâmbătă, postul de televiziune Digi 24 au fost cu siguranță uimiți, ei fiind “martorii” unei înjurători în direct, care nu venea însă din platou.

Potrivit paginademedia.ro, înjurătura s-a auzit din regie, într-o clipă în care prezentatoarea Oana Zamfir preda legătura reporterului Andreea Dumitrescu.

“Băga-mi-aș p**a…”, s-a auzit la Digi24, sâmbătă, în direct.

Înjurătura s-a auzit în timpul jurnalului de la ora 16:00, din 6 martie.

O altă înjurătură în direct, dar la Digi Sport 1

Pe 3 februarie, Digi Sport 1, o altă televiziune a consorțiului RCS & RDS, a fost implicată într-un scandal asemănător. Însă atunci, nu angajații postului au comis-o, ci unul dintre invitați. La momentul respectiv, Ciprian Marica, aflat în platou înaintea derby-ului dintre Dinamo și FCSB, a scăpat o înjurătură în direct, atunci când și-a adus aminte de perioada în care era copil de mingi la marile meciuri dintre cele două rivale.

Fostul internațional a fost atașat de perioada pe care a petrecut-o la Dinamo, dovadă și momentul unic, în care Damian Militaru i-a cerut un schimb de ghete, deși Ciprian Marica era, la momentul respectiv, doar copil de mingi.

Am fost copil de mingi la câteva derby-uri. Îmi amintesc de o fază cu Militaru. Îmi luase tata o pereche de ghete și Militaru se încălzea. Imi zice: ‘Puștiule, nu vrei să facem schimb de ghete’. Aveam ghete noi, nu i le-am dat. Eram dinamovist, eram acolo. ‘Ia uite, mă, îmi cere ăsta de la Steaua ghetele… în p***a mă-sii!’ Cei de la Dinamo au rămas acolo, din păcate rivalii nu sunt la fel de organizați”, a spus Ciprian Marica, la Digi Sport.

Ciprian Marica și-a cerut, ulterior, scuze

Ulterior, după ce și-a dat seama de gafa făcută în emisiunea moderată de Vali Moraru, Ciprian Marica și-a cerut scuze. “Copilul de atunci a gândit cu voce tare”, a glumit fostul atacant, care, de-a lungul carierei, a jucat atât la Dinamo, cât și la FCSB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri