Caută
Close this search box.

Interlopul Pricu din Alba Iulia a dat petrecere, încălcând regulile pandemice

pricu

A fost petrecere mare în 23 februarie 2021, într-un club din Alba Iulia. Interlopul Raul Rus, zis Pricu, și-a sărbătorit cu mare fast ziua de naștere.

La eveniment au fost invitați mai mulți cunoscuți ai acestuia, foști și actuali membri ai lumii interlope. Petrecerea s-a desfășurat într-un spatiu interior, fară respectarea niciunei masuri de protecție sanitara.

A fost prima data după mulți ani, când Pricu a putut să își sărbătorească ziua de naștere alaturi de rude și prieteni la Alba Iulia, acesta fiind plecat mult timp din tara apoi închis după o condamnare din 2014.

A doua zi după eveniment, Pricu a postat pe Facebook un videoclip de la petrecere. Politia s-a sesizat și după câteva zile de cercetări au fost aplicate, în total, noua amenzi în valoare de 5.000 de lei.

Au primit sancțiuni opt participanți, printre care și sărbătoritul, iar administratorul localului a fost amendat cu 1.000 de lei. De asemenea, a fost informat DSP-ul pentru luarea unor masuri privind funcționarea localului, informează Ziarul Unirea.

Răul Rus și-a făcut apariția în luma interlopa din Alba Iulia la mijlocul anilor ’90. A evoluat rapid și a ajuns să fie liderul interlopilor care controlau viață de noapte din oraș. Gruparea pe care o conducea a fost implicata în nenumărate activități infracționale cu violenta, care au dus la rănirea grava a unor persoane.

Controlau activitățile de prostituție în care erau implicate și tinere minore. De asemenea, erau cunoscuți pentru faptul că solicitau cu forță taxa de protecție. Inamicii principali erau o alta grupare, formata în special din persoane de etnie roma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri