După ce a aflat că emisiunea sa, „România9”, de la TVR, va dispărea, Ionuţ Cristache atacă în toate direcţiile, dezlănţuit, furibund, alegându-şi invitaţii din rândurile celor mai reacţionare persoane publice.

„Iohannnis a mitraliat astăzi Justiția, a dat ordine miniștrilor Justiției și de Interne să facă ce ar trebui să facă judecătorii. Din apărător, Iohannis a ajuns măcelarul justiției din România!

Democratul și europeanul Iohannis, fără nici o jenă, dă ordine miniștrilor și le cere să se substituie unui judecător. Așa arată România normală pe care ați promis-o în campanie?”, a atacat Cristache, încă din debutul emisiunii sale la TVR, referindu-se la mesajul lui Iohannis, legat de clasarea Dosarului 10 August.

„Iohannis induce în mentalul colectiv ideea că nu funcționează Justiția”, a mai spus Cristache, după ce a prezentat mesajul lui Iohannis.

„Unde sunt ambasadele, unde sunt liderii europeni care își rupeau cămășile?”, s-a întrebat retoric Cristache, solicitând ca CSM să ia atitudine față de mesajul lui Iohannis.

În emisiune, au fost invitați Dana Gîrbovan, propusă de PSD ca ministru al Justiției, în Guvernul Dăncilă, și Iosif Buble, patronul site-ului stiripesurse.ro, oficină de propagandă PSD consacrată.

„Este grav și inacceptabil ce a făcut președintele Iohannis”, a declarat Dana Gîrbovan.

„În 2018, cetățenii au fost folosiți să iasă în stradă pentru niște modificări care nu existau de fapt”, a acuzat apoi Girbovan, referindu-se la proiectele PSD de modificare a legilor justiției. „Da”, a aprobat Cristache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here