Caută
Close this search box.

Lazio Roma îl doreşte pe Ianis Hagi

ianis hagi

Ianis Hagi (22 de ani), mijlocașul echipei Glasgow Rangers și al Naționalei României, a fost pus de o echipă importantă a Europei în fruntea listei de achiziții, pentru viitorul sezon.

Înaintea debutului în preliminariile CM 2022, Ianis s-a trezit cu o presiune suplimentară pe umerii săi. Aceasta pentru că prestigiosul cotidian italian Gazzetta dello Sport a scris despre interesul formației Lazio Roma, pentru transferul fiului lui Gică Hagi de la Glasgow Rangers.

Jurnaliștii italieni scriu că Lazio are de ales între Ianis Hagi și un mijlocaș argentinian, Santos Borre (River Plate), acesta din urmă având dezavantajul că nu e european.

„Din acest motiv, Lazio îl monitorizează pe Ianis Hagi, fiul legendarului român Gheorghe Hagi. În cariera să, jucătorul născut în 1998 a câștigat Supercupa Belgiei, cu Genk, titlul și Supercupa României, cu Viitorul Constanța, și titlul cu Rangers, în Scoția.

În acest sezon a marcat 7 goluri și a dat 12 pase decisive, în 38 de meciuri. Comparativ cu Borre, Hagi are capacitatea de a juca și în bandă, atât în stânga, cât și în dreapta, dar și în spatele atacantului. Preţul său e de aproximativ 10 milioane de euro”, au precizat italienii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri