Caută
Close this search box.

Liviu Popescu, fost producător la BBC şi TVR, este propunerea USR PLUS pentru şefia Radioului Public

liviu popescu

Liviu Popescu, fost producător BBC România și TVR, este propunerea USR pentru șefia Radioului Public. Acesta are o experiență de 17 ani în media, fiind producător BBC România, la Londra, între anii 1999 și 2002, după care a lucrat ca editor de știri la Prima TV, Realitatea și Televiziunea Publică.

La TVR, a fost timp de un an redactor-șef, iar ulterior s-a ocupat de digitalizarea știrilor din televiziunea publică.

„Dacă este nevoie de experiența mea editorială și managerială, pentru a aduce niște instituții media publice în prezent, știu, pot și vreau să fac acest lucru”, a declarat Liviu Popescu.

În prezent, Liviu Popescu (48 de ani) activează în mediul privat, având o firma de consultanță în comunicare strategică.

Deocamdată, USR-PLUS și UDMR nu au ajuns la un acord final, privind modul în care se vor face nominalizările pentru șefia TVR și a Radioului Public. La ședința coaliției, discuția despre conducerile televiziunii și Radioului Public a fost amânată.

Popescu a fost propus de USR, însă cel mai probabil PLUS va dori, la rândul său, să aibă un cuvânt de spus. Surse din radioul public, citate de Radio Europa Liberă, susțin că președintele PLUS, Dacian Cioloș, ar dori să-l impună în fruntea radioului pe Gabriel Basarabescu.

Acesta este în prezent membru în Consiliul de Administrație, din partea angajaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri