Caută
Close this search box.

Ludovic Orban, despre posibile conflicte generate de refuzul lui Cîțu de a numi oamenii nominalizați de PNL: „Probabil, premierul vrea să facă o evaluare personală”

ludovic orban

Întrebat dacă există unele nemulțumiri legate de faptul că premierul nu a numit oamenii propuși de PNL, Ludovic Orban a precizat că Florin Cîțu face numiri aproape în fiecare zi și că posibilele întârzieri pot fi explicate prin analiza personală pe care dorește să o facă premierul, pe lângă validarea nominalizărilor în interiorul partidului:

„În interiorul partidului în cadrul Biroului politic, sunt foarte multe puncte de vedere exprimate. Am convingerea că reprezentanții PNL care au parcurs etpele procedurale, vor fi desemnați în funcțiile de demnitate publică pentru a putea pune în practică programul de guvernare.

Premierul face numiri în fiecare zi. Probabil, vrea să facă și el o evaluare personală, pe lângă evaluările făcute în cadrul partidului. Propunerile toate au fost validate de Biroul Politic Național. Am încredere că premierul va finaliza procedura de numire a reprezentanților noștrii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri