Caută
Close this search box.

Ludovic Orban: PNL nu îl vrea pe Radu Tudor la conducerea Televiziunii Române!

ludovic orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat pentru G4Media că jurnalistul Radu Tudor nu este propunerea liberalilor pentru funcția de președinte director general al Televiziunii Române.

Anterior, G4Media anunţase astfel: „SURSE Liberalii i-au propus jurnalistului Radu Tudor funcția de președinte director general al TVR”. Apoi, sursa citată informează:

„Liberalii i-au propus lui Radu Tudor funcția de președinte director general al TVR, deținută în prezent de Doina Gradea, au declarat pentru G4Media.ro surse politice. Contactat de G4Media.ro, realizatorul emisiunii Punctul de Întîlnire de la Antena 3 nu a dorit să comenteze.”

”Este o minciună. Nu are nici un fel de bază. Ăsta este punctul meu de vedere. Sunt ofensat că poate să apară un astfel de articol. Sunt cunoscute relațiile dintre Antena 3 și PNL, care a fost sistematic atacat de Antena 3”, a declarat Ludovic Orban.

În spatele acestei informaţii, se află că USR-PLUS și UDMR nu au ajuns încă la un acord final, privind modul în care se vor face nominalizările pentru șefia TVR și a Radioului Public.

La ședința de lunea trecută a coaliției, discuția despre conducerile Televiziunii și Radioului Public a fost amânată. UDMR încearcă o negociere în interiorul negocierii, introducând în ecuaţie şi înlăturarea lui Renate Weber din fruntea Avocatului Poporului.

Pentru această poziţie, reprezentanţii maghiarilor îl doresc pe avocatul Eckstein Peter Kovacs, dar liberalii nu agreează ideea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri