Caută
Close this search box.

Manifestanţii antimască de la Oradea: „Medicii de la Spitalul Municipal omoară pacienţii cu pastile roz!”

manifestaţii aantimască

Aproximativ 50 de manifestanţi ai mişcării anti-mască și anti-restricții, care au protestat pe platoul de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, au discutat, fără a scanda sau a ridica pancarte, despre cât de mult o susţin pe doctoriţa Flavia Groşan, care susține că a vindecat de Covid pacienți, cu un tratament minimal.

Printre aceștia, s-a numărat și regizorul orădean de operă Horia Ballint, care a făcut declaraţii halucinante, susţinând fără dovezi că mulţi medici de la Spitalul Muncipal din Oradea omoară pacienţii, obligându-le pe asistente să le ofere nişte pastile roz.

Întrebat despre veridicitatea informaţiilor, Balint a spus că le ştie de la o asistentă, al cărei nume nu vrea să-l spună.

„Doamna doctor (Flavia Groșan – n.r.) a spus un adevăr pe care eu le-am aflat de la o asistentă de la Spitalul Curteanu, în noiembrie, când asistentele erau obligate să intre cu nişte pastile roz.

Ştiu caz concret care a rămas în viaţă, nu dau numele asistentei, nici al persoanei, pentru că nu vreau să-i fac rău asistentei. A intrat seara în salon obligată (n.r. asistenta), cu trei pastile roz, şi a spus unuia dintre pacienţi, cu care era şi rudă:

«Te rog nu lua această pastilă şi spune-le şi celorlalţi doi cu care eşti în salon să nu le ia». Ceilalţi doi nu au ascultat, au luat pastilele. Dimineaţa cei doi erau morţi, cel care n-a luat era bine, sănătos. Acum este acasă, este vindecat”, a pretins regizorul, care purta o mască, pe care era scris cu pixul „Susțin dr. Flavia Groșan”.

Bărbatul a mai afirmat că numărul bolnavilor de Covid este umflat în această perioadă, pentru ca creştinii să nu poată să meargă la biserică. Lângă el se mai aflau şi o bunică, Florica Selejean, care şi-a adus la protest cele două nepoate minore, fetele cerând și ele autorităţilor să lase copiii să meargă la şcoală.

„Nu vrem să o mai purtăm niciodată, nu mai vrem să o vedem niciodată, nici să mai rostim cuvântul acesta (n.r. mască). Nu vrem să mai facem şcoala online, vrem să ne jucăm, să avem copilărie”, a spus una dintre fetiţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri