Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu, despre protestatari: Lumea a iesit în stradă din sărăcie

marcel ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că românii au ieşit în stradă „din disperare, din sărăcie” şi pentru că s-au săturat „de aberaţiile” guvernanţilor.

Nu mai încercaţi să vedeţi politizare acolo unde e doar disperare, sărăcie şi silă pentru modul în care guvernaţi. Nu pedepsiţi un popor întreg pentru că nu sunteţi voi în stare să închideţi 5 cluburi care nu respectă regulile. Nu e vina oamenilor că aţi pus statul român în genunchi şi nu sunteţi în stare de nimic! Lumea a ieşit în stradă din disperare, din sărăcie şi pentru că s-a săturat de voi şi de aberaţiile voastre! Le-aţi distrus locurile de muncă! Le-aţi ţinut copiii fără şcoală! Le-aţi închis afacerile! Oamenii simpli nu au slugi ca voi, care să le facă cumpărăturile. Oamenii simpli muncesc la ora la care voi închideţi magazinele„, a scris Ciolacu pe Facebook.

Soluţia este „regândirea restricţiilor aberante introduse”.

Iar, dacă voi nu sunteţi în stare, este momentul ca preşedintele Iohannis, cel care v-a încredinţat această guvernare eşuată, să revină de la plantat copaci şi să-şi asume responsabilitatea. PS: Politicienii mă acuză că am spus că voi merge la biserică de Paşte, desigur, respectând toate normele sanitare. Neomarxiştilor fără Dumnezeu, chiar şi cancelarul Merkel a recunoscut că a greşit când s-a grăbit să le îngrădească nemţilor acest drept. Treaba voastră e să guvernaţi ţara, nu să rescrieţi Biblia„, a menţionat Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri