Caută
Close this search box.

Marian Godină şi-a lansat ultima carte. I-a trimis-o lui Dragnea, cu dedicaţie

marian godină
Poliţistul Marian Godină a anunțat că i-a trimis lui Liviu Dragnea, la Penitenciarul Rahova, cea mai recentă carte a sa, numită „Pădurea”, o parabolî inspirată din evenimente din timpul Regimului PSDragnea.
„Domnului Liviu Dragnea, pentru a vă trece timpul mai repede. Cartea este inspirată din vremurile în care Teleormanul nu avea nici o librărie și e pentru toate vârstele, deci i-o puteți da și Irinei”, este dedicația lui Godină, pentru Dragnea.
În carte, Dragnea este porcul mistreț Mitrut, Dăncila este o „scroafă prostănacă”, Gizelda, Mihai Gâdea este Gâduţ, un șoim responsabil cu răspândirea zvonurilor pădurii, iar Tudorel Toader este „un broscoi râios cu negi”, numit Tudel.
„Într-o pădure de la poalele Tâmpei, animalele își duceau viața liniștite, fiind conduse de Brun, un urs carpatin.
Defrișarea unei părți din pădure, pentru construirea unui nou cartier, a dus la strămutarea animalelor pe bucata de pădure rămasă, fapt ce a dus la împuținarea hranei și, implicit, la un trai mai greu.
Mitruţ, un porc mistreț ce se visa rege al animalelor, a fost alungat într-o mlaştină de la marginea pădurii, după ce a fost prins furând de la copii. (furase niște ghinde, de la niște pui de veveriță).
Deoarece Cartea Pădurii nu-i permitea să mai candideze, fiind hoț dovedit, Mitruţ a găsit-o pe Gizelda, o scroafă prostănacă, pe care a propus-o spre a deveni Regina Pădurii.
Cu ajutorul lui Găduţ, un șoim responsabil cu răspândirea zvonurilor pădurii, Mitruţ manipulează animalele, lansând diferite ştiri false.
Îmbolnăvirea bufnitei care se ocupă de instrucția puilor de animale a făcut ca noua generație de adulți să fie formată din animale lipsite de educație, care au căzut pradă manipulărilor lui Mitruţ și Găduţ, Gizelda ajungând să conducă pădurea.
Deși Mitruţ conducea pădurea din spatele Gizeldei, asta nu-l mulțumea pe deplin, iar pentru a deveni stăpân absolut l-a numit că stăpân al legilor pe Tudel, un broscoi râios cu negi, a cărui sarcină era să schimbe Cartea Pădurii, primind în schimb o viață luxoasă pentru el și al său mormoloc.
Hienă Cumpaş vrea și ea la putere, iar între două prânzuri cu cadavre umblă cu pancartă-n spate, strigând că ‘moare cu ei de gât’”, este un fragment din cartea lui Marian Godină.
„Animalele domestice pleacă în pădure, alertate de situația de acolo, iar aventura ia amploare”, mai explică Godină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri